ORGANISERA MED HJÄRTAT®

För mer flöde och glädje i vardagen

VÄLKOMMEN

Ett hem där reda råder kan ge oanade positiva effekter långt bortom fint vikta kläder, ordnade skåp och lådor och ett lättstädat hem. När vi låter hjärtat välja får vi möjlighet att lära känna oss själva bättre och förhålla oss till våra ägodelar och vår omgivning på ett nytt sätt. Vi kommer i kontakt med vad som är viktigt på riktigt, vi lär oss att fokusera på glädje och tacksamhet i våra liv.

Vi ska inte bli experter på att rensa! Rensa är inget vi ska behöva göra återkommande utan vi ska endast behöva gå igenom hemmets alla ägodelar ordentligt en gång för alla. - resten är förfiningar.

”ORGANISERA MED HJÄRTAT® - DEL 1” är för dig som antingen står i startgroparna av att organisera ditt hem och ditt liv enligt eller för dig som behöver backa bandet, som har startat innan, kanske har du haft en paus och behöver komma i kontakt med din känsla igen och ge dig själv chansen att grundligt välja en gång för alla.

Som organiseringscoach och certifierad ordningskonsult inom KonMari-metoden® kommer jag att guida dig till din livsvision som blir din drivkraft genom processen.

Med kursen får du möjlighet att komma i kontakt med din sprakande glädjegnista, lära känna dina ja och dina nej och skapa för dig själv ett mer glädjefyllt liv, där du är mer sann emot dig själv.

Du kommer få möjlighet att boka ett individuellt coachningsamtal någon gång under kursen.

Är du redo för förändring och att våga förändras, nu ska du få vaska fram guldet i ditt hem och ditt liv och tillsist endast omge dig av ägodelar, aktiviteter, arbetssysslor och umgänge som du aktivt valt o som skänker dig den sanna glädjen i livet? Varmt välkommen, jag ser fram emot att steg för steg ta dig igenom den första tredjedelen av din unika resa mot ett liv organiserat med hjärtat.

UPPLÄGG KURS 1

FÖRBEREDELSEN

Så förbereder du din resa, praktiskt och mentalt. Lär känna din personlighetstyp. Så commitar/ förbinder du dig att skapa ordning och så skapar du din livs-vision som kommer bli din motivation och drivkraft genom hela resan mot ett mer ordnat glädjes-prakande liv.

GARDEROBEN

Genomgång av alla kläder, smycken, skor, väskor och accessoarer. Om din relation till kläder och till din stil. Hur du gör urvalet. Hur du släpper taget i tacksamhet. Om hur du viker och placerar med hjärtat.


BOKHYLLAN

Genomgång av alla böcker, tidningar och magasin. Vad vill jag ta med mig in i framtiden? Symboliserar böckerna och titlarna mig? Om hur du lyckas med din organiseringsresa och om optimala placeringar.PAPPERSKORGAR

Rensning av papper. Här är fokuset inte att känna efter vad som tänder glädjegnistan utan att tänka efter "vad jag slänga” och ”vad jag måste behålla". Här lär vi oss hantera inkommande papper, hur länge papper behöver sparas och hur vi trollar bort högarna.

OM KURSLEDAREN

Ulrika Persdotter Dahlberg är en entusiasmerande inspiratör, kunnig och påläst föreläsare, bloggerska, poddare, bästsäljande författare, kursledare, organiserings-coach och certifierad ordningskonsult inom KonMari-metoden®.

I sitt företag U Spark Sweden guidar hon andra att organisera sina hem och liv med hjärtat!

”När vi organiserar med hjärtat så lär vi känna vår unika tidlösa gnista, vår känsla för vilka vi innerst inne är. Vi blir trygga i våra val, både när vi släpper taget och när något nytt behöver flytta in”. SÅ HÄR GÅR DET TILL 


* Kursen sker på distans och ligger på en lärplattform som du får tillgång till direkt.

* Du startar kursen när det passar dig. Kursen går över nio veckor men du har tillgång till materialet i fem månader.

* Instruktionera är tydliga och kommer i form av röstinspelningar, inspirationsfilmer, checklistor och reflektionsfrågor. Kursen innehåller inga långa lektioner utan det verkliga jobbet är framförallt din egen praktiska insats med att välja ut och organisera dina ägodelar.

* Du bestämmer själv vilken tid på dagen och i veckan som är lämpligast för dig att organisera men med tydliga instruktioner och dealines.

*Ett coachningsamtal ingår under kursen - värde 1000 kronor.

* Avstämning varannan vecka.

*15% rabatt på coachningsamtal och onlinekonsultationer till och fem månader efter registeringsdatum.


Pris 3400:- Hösterbjudande 2900:-